Contacteer ons

Noord Tennis Padel
Achtelsestraat 72
2320 Hoogstraten
 Tel : 0468 10 04 09

Katelijnestraat 70
2320 Hoogstraten


Het lidmaatschap voor tennis is geldig voor het zomerseizoen. Dit seizoen start midden april en eindigt eind september. Via de clubpagina op TennisVlaanderen.be regel jij je abonnement.

Het voordeel van het zomerabonnement bestaat erin dat je gratis een tennisveld kan huren. De reservatie maak je via de website of smartphone app van Tennis Vlaanderen. Bekijk even dit filmpje voor meer informatie.

Het winterseizoen start midden september en eindigt midden april. Voor deze periode kan je een indoor terrein huren op een vast tijdstip. Op die manier verzeker je je van je wekelijks tennispleziertje. De planning wordt beheerd door de club. Stuur ons een bericht om te infomeren welke uren er nog vrij zijn !

Ja, dit noemen we losse verhuur.
Ben je zomerlid, dan kan je het hele jaar gebruik maken van het All Weather veld aan de Katelijnestraat.
Vrije indoorvelden kan je boeken tegen betaling. Op deze manier vullen wij de bezetting op en kan jij genieten van leuk wedstrijdje tennis. De reservatie maak je via de website of smartphone app van Tennis Vlaanderen. Bekijk even dit filmpje voor meer informatie.

Ja natuurlijk. Een padel abonnement biedt vele voordelen. Het lidmaatschap voor padel is geldig voor het kalenderjaar. Via de clubpagina op TennisVlaanderen.be regel jij je abonnement.

De reservaties van de padelterreinen gebeuren via Playtomic.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean diam dolor, accumsan sed rutrum vel, dapibus et leo.