Noord Tennis Padel draagt een kwalitatief lesaanbod hoog in het vaandel en Play Academy is hierin onze ideale partner. Play Academy biedt lessen aan voor zowel tennis als padel, voor zowel jong als oud; dit op recreatief en competitief niveau op verschillende tennislocaties in de Kempen. Ook verzorgt Play Academy de sportkampen voor de jeugd, alsook sportstages tennis en padel voor volwassenen bij ons op de club.

Kleuter Multimove balsport 3-6j

Op allerlei manieren leren de kinderen spelen met een bal. De kinderen maken op een speelse en creatieve manier kennis met verschillende balvaardigheden zoals rollen, werpen, vangen, slaan, trappen, …. Daarnaast komen ook andere vaardigheden aan bod zoals : lopen, springen, evenwicht,…. Bollie (onze mascotte van PlayAcademy) komt regelmatig een kijkje nemen hoe de kids het doen.

Kids Tennis/Padel 7-12j

De kinderen volgen vaak in groep les en leren de technieken van tennis of padel aan. Naast het aanleren van technische vaardigheden wordt er ook gewerkt aan het verbeteren van de fitheid. Plezier maken tijdens het sporten staat bovenaan onze prioriteitenlijst. Ook de eerste stappen naar competitiespel kan gezet worden.

Tiener Tennis/Padel 13-17j

Ook voor de tieners is er een ruim aanbod, gaande van starters tot ervaren spelers. Competitiespelers kunnen zelfs een aangepast programma volgen met focus op spelinzicht en tactiek.

Volwassenen

Voor volwassenen is er eveneens het ruime aanbod. Beginners kunnen starten met (vaak) groepslessen. Er kan ook gekozen worden voor duo-les of privé-les.
Eveneens hebben we een populaire ochtend met cardio-tennis, waar tennis wordt gecombineerd met cardio-oefeningen. Fun gegarandeerd!

Verdere info vindt u op de site van PlayAcademy: https://playacademy.be/

Tennislessen:
* In het zomerseizoen (start mid-april) lessenreeks van 8 lessen
* In het winterseizoen (mid-september tot mid-maart) reeks van 20 lessen

Padellessen:

Doorlopend winter en zomer lessenreeks van 8 lessen, vaak aanvang na een schoolvakantie

https://playacademy.be/noord-tennis-padel-hoogstraten-padellessen/